Få adgang med det samme 🎉

Dit ultimative digitale startkit ... til en tryg og nem start på din og babys madrejse

 

BABYS FØRSTE 100 er den perfekte kombination af et "lige til at gå til"-værktøj (dit printvenlige startkit), som giver dig 100-vis af madidéer og øjeblikkeligt overblik over din babys spiseudvikling + et onlinekursus med den vigtigste basisinfo, som hjælper dig med at få ro i maven og støtter dig, når du skal støtte din baby i overgangen fra mælk til fingermad. 

 

Snup hele pakken for kun 289 kr 🎁

Hånden i vejret, hvis du:

Har du stadig hånden oppe?

 

Puuuust ud ... og lad den falde - her er løsningen: 

Når du om lidt køber dit digitale startkit, får du øjeblikkeligt adgang til din genvej til en tryg og nem madrejse (helt fri for tanker som "shit, hvor starter jeg?" og "hvad i alverden kan jeg servere?") - jeg viser dig nemlig:

På mindre end 1 time og 45 minutter

gør BABYS FØRSTE 100 dig i stand til:

"Det lyder godt, men hva' si'r forældrene?"

- Dejligt du spørger! Det skal jeg fortælle dig:

Sabine Munch

"Jeg føler mig som en bedre mor pga Karlas Køkken"

 

Af hjertet tusind tak for alt dit arbejde bag Karlas Køkken. Jeg har selv en søn på 9 måneder og har fulgt med hos dig og Karla siden han var 6 måneder gammel. Jeg elsker de simple opskrifter og inspirationen til måltiderne, som giver mig overskuddet til at være den mor jeg gerne vil være for min dreng; en mor der laver maden selv og er opfindsom i køkkenet, så han får den bedst mulige start på livet med så meget ernæringsmæssig variation som muligt - og så endda på en måde som han kan lide. Ikke én eneste gang har han takket nej til nogle af de opskrifter jeg har prøvet fra Karlas Køkken.
Så virkelig - tak! Jeg føler mig som en bedre mor pga Karlas Køkken.

Marie Høegh Pedersen

"Karlas Køkken giver mig inspiration til sund og alsidig mad, som jeg kan overskue at lave med en baby på armen"

 

Det kan være svært at finde på 6 gode måltider om dagen til min 1-årige. Karlas Køkken giver mig inspiration til sund og alsidig mad, som jeg kan overskue at lave med en baby på armen. Og så er filosofien ret nede på jorden. Man kan sagtens toppe hjemmelavet mad med købe-frugtmos. Det er både i babys og mors smag.

Anne

"Karlas Køkken, har hjulpet mig til at være mere modig og eventyrlysten i forhold til madidéer, efter min datters synkebesvær"

 

Jeg har haft enormt meget glæde af Karlas Køkken, da jeg synes det var svært at finde ud af hvad jeg skulle servere for min datter. Man vil jo gerne præsentere sit barn for en god variation af madvarer, og billederne af Karlas mad hjalp mig til at finde inspiration til hvad jeg kunne servere, så maden var interessant og varieret, men uden at jeg skulle opfinde den dybe tallerken hver dag.

Karlas Køkken, har hjulpet mig til at være mere modig og eventyrlysten i forhold til madidéer, efter min datters synkebesvær! Karlas køkken har vist mig, at lækkert mad ikke behøver være besværligt.

 

BABYS FØRSTE 100 er til dig, der:

 • Har en baby på cirka 6 måneder, som du gerne vil præsentere for babyvenlig fingermad efter Baby-Led Weaning metoden (men som seriøst ikke gider prædiken og løftede pegefingre)
 • Får ondt i maven og svedige røvba... *host* øh - håndflader, når du tænker på at lade din baby spise selv (for hvad nu hvis maden sætter sig fast i halsen?)
 • Synes overgangen mellem mælk og "rigtig mad" er svær
 • Er i tvivl om, hvordan maden skal tilberedes, skæres ud og sammensættes
 • Ikke gider at lave 400 forskellige retter, "bare fordi" resten af familien skal kunne spise med også
 • Længes efter et nemt og overskueligt værktøj til at holde øje med babys spiseudvikling
 • Savner idéer og inspiration til god begyndermad
 • Drømmer om at have tid og overskud til alt andet end madlavning
Spot on! Jeg vil have adgang nu >>

Når du lige om lidt investerer i at sige "goddag" til en tryg og nem madrejse (du ka' jo bruge den hånd, som du rakte i vejret lige før), kan du glæde dig til:

 

Dit printvenlige startkit i PDF-format med 100 "kopiér og server"-idéer til babys mad - og:

Et digitalt startkit i form af et onlinekursus, som du kan se på en formiddag - og høste frugten af allerede ved frokosttid.

Og bare rolig: Jeg er med dig hele vejen.

Du får den vigtigste viden og lærer de bedste hacks, værktøjer og metoder, som hjælper dig og baby trygt (og nemt) i gang med fingermaden. Leveret af mig, imens du blot skal sænke skuldrene og trykke "play".

 

Det foregår sådan her:

(og kræver i øvrigt intet andet end en skærm - og måske en lille kop hyggekaf' on the side)

 

Kurset består af i alt 8 små videoer inddelt i 3 hovedfaser:

I øvrigt:

 

 • Når du først har købt og betalt, så har du adgang til kurset resten af livet.
 • Er du ikke tilfreds, får du alle pengene retur*. Jeg lever af glade og trygge forældre. Det er vigtigt for mig, at du føler dig godt behandlet og at din investering betaler sig. Du kommer først - altid. 
  *Med det forbehold, at du ikke har downloadet noget af materialet eller set flere videoer end introvideoen.

Halløj, jeg hedder Signe (det' mig, der står bag Karlas Køkken) - og  jeg er din underviser!

 

Nå ja - det' også mig, der står bag bestselleren Fra Mælkekind Til Madøre (et musthave for børnefamilien ... er der nogen, der siger *blink blink*). 

Jeg har hjulpet tusindvis af småbørnsforældre med at fylde rygsækken med ro i maven, selvsikkerhed og giga nemme (og lækre) opskrifter til den store madrejse med baby.

Du kender mig måske fra Instagram? @karlas_koekken følger 49,1 tusinde sindssygt engagerede og mega dejlige mennesker med, når jeg deler nemme opskrifter, gode tips - og helt unaturligt store mængder vafler og pandekager på ugentlig basis. Kom og vær med!

Karlas Køkken har eksisteret siden februar '20 - og det hedder i øvrigt sådan, fordi alt hvad jeg laver, er inspireret af min datter, Karla.

Det betyder også, at alt det jeg underviser dig i - det har jeg prøvet selv (og det har Karla smagt).

Oveni dét har jeg praktisk erfaring som kostfaglig eneansvarlig i en vuggestue - og så er jeg uddannet PBA i Ernæring og Sundhed og har arbejdet med børn og mad i mange forskellige settings siden 2015.

Nu skal der ikke gå totalt Den Eneste Ene i den (undskyld på forhånd for snæver reference), så jeg vil ikke fortælle dig, at jeg ved "nogen ting": Jeg ved nemlig én ting (som er den allervigtigste) - og det er, at: Jeg kan hjælpe dig!

Når du lige om lidt investerer i en tryg overgang fra mælk til fingermad (spækket med inspiration og kyndig vejledning) til både dig og din baby, får du altså helt konkret:

 • Direkte adgang til trin-for-trin videolektioner leveret direkte i dit eget personlige digitale bibliotek (du får en brugerprofil her på siden når du foretager et køb)
 • Mulighed for at se eller høre alle videolektioner fra din computer, tablet eller smartphone
 • Livstidsadgang til kurset (så du skal ikke skynde dig - bare tag det i dit eget tempo)

Udover de 3 lige-til-at-gå-ombord-i-faser får du også:

Dit helt eget printvenlige startkit i PDF-format (og det er altså hér de 100 madvarer, nøglen til "Kryds og bolle"-metoden og alle de andre inspirationsgodter gemmer sig - så det vil du gerne have fingrene i)

Du får også:

E-kogebogen Blødt Og Bagt Til Baby, som er propfyldt med (ja, du har gættet det) bløde bagte sager, som er gode til små fingre, tandløse gummer og sultne maver (og så synes de voksne i øvrigt også, at det smager godt - bare spørg de over 2000 glade forældre, som allerede ejer e-kogebogen!)

Og for at det ik' ska' være løgn (næ, det er skam sandt!),

så får du også:

En sæsonplakat i hele 5 forskellige udgaver - bare fordi jeg synes, du fortjener det (okay, og indrømmet: også lidt fordi jeg altid selv har savnet sådan én i en udgave, som ikke lignede noget fra et gammelt hjemkundskabslokale)

Plakaten er i A4 (i PDF-format) og kan sagtens printes ud og hænges op

Prisen for en tryg, nem og inspirerende start på madrejsen, siger du?

Kun 289 kr

Ja, du læste rigtigt! Det svarer nogenlunde til en sampak med 3 stofbleer fra et af de populære mærker. Eller 3 pakker bleer. Virkelig nyttige ting, bevares. Meeen, de kan ikke måle sig med følelsen af at sidde og du ved - sådan ægte - nyde måltiderne med din baby, fordi du ikke længere har ondt i maven over den (nu: fuldkomme fantastiske) proces I har gang i sammen.

Jeg er klar til afgang ✈️

Hov, vent! Du får endnu mere for pengene. Nemlig disse geniale bonusvideoer, som med garanti vil spare dig både tid og energi (og potentielt også vasketøj, så ... ska' du ik' li' kig'?)

[BONUS #1] Din vej ud af den pengeslugende udstyrsjungle og det evige vasketøjsmareridt: Stofblehacket forklaret i en nem trin-for-trin guide

[BONUS #2] En kærlig reminder og en masse gode fif, som giver dig mere overskud (og sørger for, at du skal bruge mindre tid på madlavning):

Jeg giver dig F&F-finten

Og ved du hvad? 

Vi er faktisk ikke helt færdige endnu ...

 

Jeg har nemlig et hammer godt intro-tilbud til dig -

simpelthen bare for at fejre, at BABYS FØRSTE 100 er ude!

Hvis du køber inden på onsdag i næste uge (helt nøjagtigt den 25-05-2022), så er der chance for, at du bliver en af de 5 heldige, som vinder en GOLDEN TICKET til en værdi af:

799,85 kr.

(wooot 🥳)

Tilbuddet udløber om ...

Køb BABYS FØRSTE 100 inden timeren udløber og få mulighed for at vinde en overraskelse til en værdi af 799,85 kr!

00

DAGE

00

TIMER

00

MIN.

00

SEK.

Ej forresten!👇🏻

Vær med i min lukkede Facebookgruppe Karlas Køkkenklub (og få Babys Første 100 til intropris - inde i klubben finder du nemlig en rabatkode, som giver dig -50%, så du kun skal slippe 144,50 kr for hele baduljen!)

 

Det koster 0 kroner at blive medlem.

Du kommer samtidig med i Karlas Køkkens e-mail fællesskab. Det betyder at du engang imellem ser mig poppe op i din indbakke, når jeg har tips, tricks og inspiration at dele og gode tilbud at give. Afmeld dig med et klik, hvis det alligevel ikke er for dig.

Privatlivspolitik

Jeg vil være med i klubben 👏🏻

Stadig lidt i tvivl, om det er noget for dig?

Her får du lige 3  sidste (gode) argumenter for, hvorfor Babys Første 100 er en god investering:

 1. Fordi både du og dit barn fortjener madglæde og madro fra dag 1.
 2. Fordi du får konkrete værktøjer (og mere end en håndfuld opskrifter), som du kan tage i brug med det samme.
 3. Fordi det er vigtigt, at du gør det så nemt for dig selv som muligt. Og det her, det er nemt. 
Det er så meget 298 kr værd for mig. Meld mig til!

Vil du have endnu mere inspiration og gode tips serveret direkte i din indbakke? Tilmeld dig min e-mailliste.

Privatlivspolitik